mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Limitált Starbucks ajánlattal ünnepel a 15 éves GLAMOUR

A grande méretű málnás latte-ból és málnás macaronból álló GLAMOUR-menüt külön a magazin születésnapjára álmodták meg a készítők.

Exkluzív ajándékkal lepi meg olvasóit a vezető hazai glossy magazin, a GLAMOUR-menü november 15-től érhető el a hazai Starbucks hálózat üzleteiben

Az idén 15 éves Glamour magazin az évforduló alkalmából egy különleges Starbucks összeállítással kényezteti olvasóit. A grande méretű málnás latte-ból és málnás macaronból álló GLAMOUR-menüt külön a magazin születésnapjára álmodták meg a készítők.

A magazin novemberi és decemberi számában 500 Forintos kedvezménykuponnal kedveskedik olvasóinak, amit a limitált GLAMOUR-menüre válthatnak be a készlet erejéig. A kuponnal a Starbucks egyedi összeállítása az 1800 Forintos alapár helyett kedvezményes áron 1300 Forintért érhető el a cég üzleteiben.

Az ajánlat korlátozott ideig, a Glamour magazin 15 éves jubileumát ünnepelve november 15. és december 15. között, 1 hónapon át érhető el a Starbucks teljes magyarországi bolthálózatában.

7