mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Lebomló zsákokban várja a ruhákat a Glamour Gardróbfrissítés

Az akcióból befolyó pénzösszeggel idén az EMMA Egyesület munkáját segítik

Immár lebomló, bio zsákokban várja a már megunt ruhákat a Glamour hosszú évek óta népszerű, tudatos vásárlásra ösztönző programja, a Gardróbfrissítés. Az akció keretein belül eladott ruhadarabokból befolyt összeggel idén az EMMA egyesület munkáját segíti a magazin.

A Glamour ismét arra buzdítja olvasóit, hogy szabaduljanak meg a már nem viselt, de még vonzó ruháiktól, kiegészítőktől, a ruhaadományokat pedig az aktuális magazin mellé csomagolt lebomló, bio műanyagzsákban juttassák el a gyűjtés helyszínére ingyenesen, a FOXPOST jóvoltából csomagautomata segítségével. A beküldött ruhákból jelképes, 500 forintos összegért lehet majd vásárolni december 10-e és 12-e között az Etele Plázában, a szerkesztőség a befolyt összeget az EMMA Egyesületnek ajánlja fel. Az egyesület tagjai kapják majd 2022-ben a GLAMOUR Women of the Year Az év hősnői díjat is, az egyetlen díjat, amiről a szerkesztőség és nem az olvasók döntenek.

„A GLAMOUR Gardróbfrissítést a 10-es évek elején kezdtük el megszervezni, amikor azt éreztük, hogy a divatipar olyan gyorsulásba kezdett, ami nem fenntartható és nem a korszerű gondolkodást követi” – fejti ki Maróy Krisztina, a Glamour főszerkesztője.

„A projektnek három fontos üzenete van. Az első az, hogy ami neked már nem kell, másnak örömet okozhat, nem szemét! Meg kell próbálnunk minden egyes darabnak meghosszabbítani az élettartamát. A második az, hogy az adományozás fontos, pár száz forinttal is támogathatsz olyan civil szervezeteket, akik a társadalmunk különböző csoportjait segítik. Az adakozás nem csak a tehetős emberek kiváltsága, hanem a tiéd is. A harmadik pedig, hogy a divat mindenkié és nem pénzkérdés az, hogy kifejezhesd az öltözködés segítségével a személyiséged, a hangulatod vagy amit épp akarsz.”

Az akcióban résztvevő olvasók közül a magazin szerkesztősége 30 nyertest választ majd az alapján, hogy ki küldte vissza a legjobb darabokat tartalmazó csomagot! A szerencsés olvasók egy-egy ajándékcsomaggal lehetnek gazdagabbak.

További információ: https://gardrobfrissites.glamour.hu/

7