mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Kiválasztottuk következő GLAMOUR-nagykövetünket

Az idei (2018-as) Glamour nagykövet címet Bertók Fruzsina nyerte el, de rendkívül szoros volt a verseny a jelentkezők között, mivel rengeteg kreatív pályázat érkezett a Glamour álommunka elnyeréséért. Hogy miből is áll pontosan ez a munka?

“Ha mindened a közösségi média, de eddig csak hobbiként tekintettél rá, akkor eljött a te időd, ugyanis a GLAMOUR magazin a következő nagykövetét keresi, aki 5 hónapon keresztül izgalmas, kreatív posztokat készít és közvetíti a márka értékeit a social media felületein. Cserébe olyan ajándékokat biztosítunk számodra, amelyek önmagukért beszélnek, és nem kell költened rá ebben az időszakban.”
Tehát olyan Glamour nagykövetet kerestünk, aki képes közvetíteni az aktuális trendeket, izgalmas posztokat készít a Glamour social media felületeire, és örömmel használja ki a munkával járó legújabb szépségápolási termékeket, trendi ruhákat és cipőket – nincs más dolga, csak válogatnia kell!

A Pályázatra való jelentkezés módja
A Pályázók jelentkezését a Glamour honlapján keresztül vártuk, regisztrációt követően a Pályamunka a nagykovet.glamour.hu linken elérhető Glamour Nagykövet weboldalon, a „Jelentkezz” felületen való feltöltéssel volt beküldhető.

A Nagykövet teendői az együttműködés 5 hónapja alatt:

Amit a Szervező és együttműködő partnerei a nyertes Pályázóval, mint Glamour Nagykövettel kötendő megállapodás keretében biztosítanak öt hónapon keresztül (2017. december elejétől – 2018. április végéig):
• 5 x 50 000 Ft értékben Marionnaud ajándékutalvány
• 5 x 50 000 Ft értékben Salamander által forgalmazott cipő
• Fodrász a Kiadó által kijelölt helye(ke)n
• 5 x 20 000 Ft értékben étel és italfogyasztás a kijelölt egységekben
• Starbucks kávékupon 10 db tall méretű kávéra / hó
• 5 x 30 000 Ft értékben ruhavásárlási keretösszeg, amelyet Kiadó biztosít

7