mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Keressük a legjobb HAUL videóst!

Ezen a héten minden a divatról a szól! Vásárolni mindenki szeret, de sokan nem érik be ennyivel: a vásárlás élményét, az új szerzemény ízlelgetésének örömét másokkal is megosztják saját Youtube csatornáikon. Ezek az úgynevezett Haul videók.

A tömeges online véleményezés korát éljük: kinyílt az éter a rapid értékelések előtt és a közösségi állásfoglalások ma már értékes támpontokká váltak ahhoz, hogy a fogyasztók biztosra mehessenek egy-egy beszerzési helyzetben. Épp erről van szó a Haul videók esetében is: a megvásárolt termékek gyors véleményezését elsősorban a tinédzserek és a húszas éveikben járó fiatal hölgyek értékelik nagyra és komoly referenciaként használják saját fogyasztói döntéseikhez.
A népszerű divatmagazin Haul videóversenyt indít: bárki elküldheti a szerkesztőségnek saját készítésű videóját, amelyben kicsomagolja és bemutatja a jelenleg zajló GLAMOUR-napokon zsákmányolt szerzeményét. A glamour.hu/haul oldalon megjelennek a videók, és már indulhat is a közönségszavazás! A nyertes egy 200 000 Ft értékű, egyéni igények alapján kiválasztott kamerát nyer, hogy komolyabb technikai felszereléssel folytathassa online videós karrierjét.
7