mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Ismét egy sztár vette kézbe az irányítást a NOIZZ főszerkesztői székében!

Varga Viktor a Noizz.hu Terepcsere vendége

November 8-án Varga Viktor ragadta kezébe a gyeplőt, hogy fenekestül felforgassa a Noizz szerkesztőségének életét.

Noizz.hu Terepcsere – Varga Viktor, mint főszerkesztő

Azok a témák kaptak főszerepet, amelyek közel állnak Viktor és teljes generációja szívéhez. Az énekes-zeneszerző messze híres extrém stílusáról, vagány ötleteiről, és nem mindennapi gondolkodásáról, így egészen biztos, hogy meglepő tartalmakat szállított egész nap a Noizz.hu oldalán, Facebook és Instagram felületén!

Viktor érkezése a Noizz.hu szerkesztőségébe és egyéb érdekes tartalmak Viktor napjáról itt.

A népszerű énekes egy teljes napon át volt a magazin főszerkesztője: csütörtökön tehát az ő cikkeiből, interjúiból, videóiból válogathattak az olvasók. Mesélt spirituális utazásairól, titkairól: mélyinterjút adott szerelemről, szakításról, művészetről, életről, halálról, és a sok izgalom mellett azt is elárulta, hogy mikor és hogyan indult el a zenei pályán. Sőt, Viktor kiment az utcára, hogy meglepje a járókelőket, és ezt természetesen végigkísérték a Noizz.hu kamerái.

A Viktorral készült videó-interjúk egy része már most megtekinthető! Gyerekkoráról, az emlékeiről és a zenéről faggattuk, és persze nem akármilyen válaszokat kaptunk…

Kattints, ha kíváncsi vagy, hogy mi minden történt az eddigi Noizz Terepcserék alkalmával, amikor Dukai Regina, Molnár Nini, Páncsity Kata és Rubint Rella vette át a főszerkesztői szerepet:

http://terepcsere.noizz.hu/

7