mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Ismét egy sztár vette kézbe az irányítást a NOIZZ főszerkesztői székében!

Varga Viktor a Noizz.hu Terepcsere vendége

November 8-án Varga Viktor ragadta kezébe a gyeplőt, hogy fenekestül felforgassa a Noizz szerkesztőségének életét.

Noizz.hu Terepcsere – Varga Viktor, mint főszerkesztő

Azok a témák kaptak főszerepet, amelyek közel állnak Viktor és teljes generációja szívéhez. Az énekes-zeneszerző messze híres extrém stílusáról, vagány ötleteiről, és nem mindennapi gondolkodásáról, így egészen biztos, hogy meglepő tartalmakat szállított egész nap a Noizz.hu oldalán, Facebook és Instagram felületén!

Viktor érkezése a Noizz.hu szerkesztőségébe és egyéb érdekes tartalmak Viktor napjáról itt.

A népszerű énekes egy teljes napon át volt a magazin főszerkesztője: csütörtökön tehát az ő cikkeiből, interjúiból, videóiból válogathattak az olvasók. Mesélt spirituális utazásairól, titkairól: mélyinterjút adott szerelemről, szakításról, művészetről, életről, halálról, és a sok izgalom mellett azt is elárulta, hogy mikor és hogyan indult el a zenei pályán. Sőt, Viktor kiment az utcára, hogy meglepje a járókelőket, és ezt természetesen végigkísérték a Noizz.hu kamerái.

A Viktorral készült videó-interjúk egy része már most megtekinthető! Gyerekkoráról, az emlékeiről és a zenéről faggattuk, és persze nem akármilyen válaszokat kaptunk…

https://www.youtube.com/watch?v=pWKX0uRO73k

Kattints, ha kíváncsi vagy, hogy mi minden történt az eddigi Noizz Terepcserék alkalmával, amikor Dukai Regina, Molnár Nini, Páncsity Kata és Rubint Rella vette át a főszerkesztői szerepet:

http://terepcsere.noizz.hu/

7