mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Íme újdonságunk a streaming sorozatok rajongóinak

A Tvr-hét idei második különkiadása 30 népszerű, Magyarországon is elérhető sikerszériáról ad színes tájékoztatást

Újdonságunk a magazin piacon: a Tvr-hét idei második különkiadása Streaming sorozatok címmel mától kapható a magazinárusoknál. A Streaming sorozatok több mint 30 népszerű, Magyarországon is elérhető sikerszériáról ad színes tájékoztatást, legyen szó történetről, háttérről vagy a sztárokról. A kiadvány egyedülálló és újszerű a lappiacon, hiszen ilyen formában és összeállításban, ennyi képi anyaggal és információval még nem jelent meg korábban lap ebben a témában.

A koronavírus-járvány alapjaiban változtatta meg az életünket, mindennapjainkat, felülírta személyes, családi és munkahelyi kapcsolatainkat, befolyásolta munkánkat és átalakította értékrendünket. Nincs ez másként a televíziózás esetében sem, a pandémia nagymértékben befolyásolta a tévénézési szokásainkat is. A hagyományos tévézés mellett egyre nagyobb teret hódítanak a streamingszolgáltatások, a bárhol, bármikor, korlátlanul elérhető tartalmak.

Míg korábban ezeket elsősorban csak azok használták, akik otthonosan mozogtak az internet világában, a digitális technikában, addig a karanténhelyzet következtében ugrásszerűen megnőtt a különböző streamingfelületeken elérhető filmek és sorozatok nézettsége. A Tvr-hét Extra 2. száma két népszerű streamingszolgáltató, a Netflix és az HBO GO elképesztően gazdag kínálatának legjavát nyújtja, az új, nagy érdeklődésre számot tartó szériák mellett természetesen a klasszikussá nemesedett sorozatok sem maradnak ki a sorból.

7