mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Idén talán még jobban vártuk, mint valaha: Holnap elstartol a GLAMOUR-napok!

GLAMOUR-napok július 9-12 között!

2020 rendhagyó tavasza nem kedvezett sem a shoppingolás szerelmeseinek, sem azoknak a kereskedőknek, akik a kedvezményes vásárlás élményét biztosítják évről évre. Közösen kiböjtöltük ezt a nehéz időszakot, és most, amikor már a biztonságos vásárlás gyakorlatát is mind elsajátítottuk, végre kezdődhet a nyári GLAMOUR-napok! Holnap startolunk!

Az idei shoppingünnep több szempontból is rendhagyó, hiszen:

  • A klasszikus áprilisi időszakról nyárra halasztottuk a shoppingmaratont a koronavírus-járvány miatt. De így, az elmúlt hónapok kényszerű bezártságából kiszabadulva, olvasóink és kereskedő partnereink vásárlóközönsége még jobban várta a GLAMOUR-napok élményét, mint korábban valaha!
  • Idei jelszavunk: #safeshopping. Ez a tavasz megtanított minket a biztonságos vásárlási magatartásra: maszkot viselünk, minimális időt töltünk az üzletekben és célirányosan haladunk, tartjuk a távolságot. Erre kérünk mindenkit a GLAMOUR-napok alatt is.
  • Ezúttal két ráadás nappal nyújtottuk meg a rendezvényt, amely így már 6 napossá nőtte ki magát. Nem csupán egy nulladik napot szerveztünk július 8-ára, de július 13-án egy ráadás Beauty napon is beválthatók kiemelt partnereink, a Rossmann és az Emag kuponjai.
  • Az első eseményünk óta eltelt 15 évben a GLAMOUR-napok a magunkra fordított „énidő” szimbólumává vált, amely ma már többet ad a kedvezményvadászat nyújtotta kellemes élménynél. A GLAMOUR-napok egy országos jelenség, amit lehet szeretni vagy nem szeretni, de hatása megkérdőjelezhetetlen. Mi sem támasztja ezt jobban alá, mint az, hogy sikertörténetét 2019-ben bronz Effie díjjal jutalmazta a szakmai zsűri Hosszú távú hatékonyság kategóriában.
  • Idén, ebben a kihívásokkal és újratervezésekkel tűzdelt 2020-as évben még nagyobb jelentősége van a GLAMOUR-napok gazdaságélénkítő hatásának. Partnereink már évek óta második karácsonyként emlegetik ezt az időszakot, hiszen a forgalmuk ilyenkor felér az év végi ünnepek üzleti eredményével. Idén minden korábbinál többet tehetünk a kereskedelem fellendítésén – akár most nyáron, akár a soron következő őszi GLAMOUR-napok alkalmával.

Köszönjük az együttműködést hirdető partnereinknek!
Hozzunk ki együtt 100%-ot a GLAMOUR-napokból!

7