mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Hősnők és Hősök mosolyognak vissza rád

A GLAMOUR-napok által generált forgalom számos üzletlánc esetében meghaladja a karácsonyi bevételt. A Shoppingünnepet nemcsak a vásárlók várják már hetek óta, a kereskedők is fokozott energiával és kiszolgáló személyzettel készülnek a vevőáradatra. Itt az ideje, hogy felismerjük: az üzletláncok eladói között vannak azok a hősnők és hősök, akik a figyelmes kiszolgálással nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a GLAMOUR-napok felemelő hangulatban teljenek.

Formáljuk közösen a vásárlási kultúrát!

Ezért most ismét megválasztjuk a GLAMOUR-napok Hőseit a vásárlók segítségével. A kezdeményezést hagyományteremtő céllal indítottuk útjára 2017 tavaszán, a partnereink pedig rögtön a szívükbe zárták.

A választás menete

A kuponfüzetben elhelyeztünk két kupont, amelyekkel a vásárlók visszajelezhetik a kedves és elhivatott eladóknak, hogy értékelik az odafigyelésüket és hálásak a fáradozásaikért. Csak annyit kell tenniük, hogy a speciális kuponokat átadják egy-egy szimpatikus eladónak. A legtöbb kuponnal díjazott Hősnő vagy Hős két személyre szóló wellness hétvégét nyer, hogy kipihenhesse a fárasztó napokat.

Nézd meg, mit gondolnak erről az eladók!

A kezdeményezés természetesen nem csupán a strapabíró személyzet érdekeit szolgálja, hanem az általuk képviselt márkáét is: a kellemes vásárlói élmény rögzül a fogyasztókban, a pozitív tapasztalat híre szárnyra kap, a márka iránti elköteleződés mélyül – nemcsak a vásárlókban, a munkatársakban is. Összességében pedig nagy léptünk előre annak érdekében, hogy a GLAMOUR-napok segítségével a vásárlói kultúránkat is javítsuk.

Partnereink figyelmébe ajánljuk

A 2018. áprilisi GLAMOUR-napokon lehetőséget biztosítunk a GLAMOUR-napok Hőse program szponzorálására. Kérjük, a részletekért forduljon hirdetési kapcsolattartójához!
7