mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Nagy dobás – hazai sztárok vették át az uralmat a Noizz.hu-n

Terepcsere kampány Noizz.hu

A Terepcsere kampány keretében népszerű hazai hírességek veszik át egy-egy napra a Noizz.hu főszerkesztői székét, hogy saját ihletésű tartalmaikkal lepjék meg a magazin olvasóit.

A „C generáció”, azaz a connected nemzedék kedvelt weboldala, a Noizz.hu olyan formabontó, dinamikus formátumot rendszeresít, amelyet a hazai digitális médiatermékek korábban csak alkalomszerűen használtak. A Terepcsere kampány keretében népszerű hazai hírességek veszik át egy-egy napra a főszerkesztői széket, hogy saját ihletésű tartalmaikkal lepjék meg a Noizz.hu olvasóit, és még többet áruljanak el saját magukról. Az első Terepcsere októbertől év végéig várta a Noizz követőit, többek között Dukai Regina, Varga Viktor és Rubint Rella részvételével.

A Terepcsere során havonta két híresség foglalta el a Noizz.hu főszerkesztői posztját, hogy egy-egy napra átvegye az uralmat a Noizz.hu felett és az ő elképzelései, útmutatásai alapján készüljenek el a tartalmak. A Terepcsere napján mindent visz a véleményvezér ízlése, személyisége és érdeklődési köre: a tartalomszerkesztés teljes mértékben az ő kezébe kerül – cikkekkel, videó interjúkkal, élő bejelentkezésekkel és természetesen erős közösségi média jelenléttel szórakoztatja majd a Noizz.hu látogatóit és saját követőit.

A Noizz.hu őszi Terepcsere kampánya során vendégül látta először Páncsity Kata és Molnár Nini divattervezőket. Ezután pedig még magasabb fordulatszámra kapcsoltak: október 17-én Dukai Regina foglalta el a főszerkesztői széket és diktálta a tempót, majd november 8-án Varga Viktor zenész, november 22-én pedig Rubint Rella fitnesz influencer lépett színre.

Egy Terepcsere nap a következőként alakul: a véleményvezérek napindító értekezletét élőben közvetíti a Noizz.hu stábja a Facebookon, ezután pedig elszabadul a kontent-cunami: a Terepcsere sztárja átveszi az uralmat a cikkek, posztok és napi videóinterjúk felett. A sztorik folyamatosan pörögnek az Instagramon és a Facebookon is, majd a napot egy élő videó chat zárja le, melynek során a Noizz.hu követői választ kaphatnak kérdéseikre a vendég-főszerkesztőtől.

Tarts velünk és kövesd nyomon a 2019-es Terepcsere kampányt is, részletek hamarosan. Vajon ki lesz a Terepcsere következő vendége?

7