mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Három hónapja vezet a blikk.hu: itt van a legtöbb online olvasó naponta

Közel 1 milliós napi átlagos egyedi látogatójával harmadik hónapja vezeti a blikk.hu a hazai online média napi elérési ranglistáját

A vezető pozíciót novemberben ragadta magához a híroldal, és meg is tartotta decemberben, majd januárban is, megfejelve a teljesítményt egy saját rekorddal: január minden egyes napján a blikk.hu-ra kattintott a legtöbb hírolvasó.[1]

Január, a Blikk-rekordok hava

Az év első havának minden napján a blikk.hu híreire kattintott a legtöbb olvasó, a hónapot végül 965 ezer napi átlagos egyedi felhasználóval zárta az oldal. Második helyen a 24.hu, harmadik helyen az index.hu követi.

Januárban összesen 3,5 millióan olvasták a blikk.hu híreit. Ez a híroldal eddigi top teljesítménye, amellyel havi elérésben második helyen végzett a 24.hu mögött, az origo.hu előtt.

A híroldalak élmezőnyében

Az oldalletöltések (views) számát figyelembe véve a blikk.hu januárban is stabil harmadik a piacon az index.hu és az origo.hu mögött. Teljesítményével fokozatosan egyre közelebb kerül a rangsor vezetőihez.

Nő az AB státuszú olvasók aránya a blikk.hu-n

Párhuzamosan az oldal tartalmi fejlesztéseivel, az olvasótábor összetétele is változik: az AB státuszúak körében a blikk.hu-t januárban már csak az Index tudta megelőzni, erre a két oldalra kattintottak legtöbben az első hónapban. Ez napi 271 ezer AB státuszú olvasót jelent a blikk.hu-nál.

Vezetnek a közéleti hírek és a drámai fordulatok

A legkelendőbb tartalmakat továbbra is a napi közéleti hírek és exkluzív sztár- és sporthírek jelentették nemcsak az oldalon, de a Blikk Facebook-hírfolyamán is. Jól teljesítenek a videós formátumok, így a legfrissebb, Volt egyszer egy politikus című sorozat is. Rendkívül népszerűek az élő bejelentkezések, indulóban a Kampányjáró című videós riportsorozat, és a szerkesztőség nagy reményeket fűz a vadonatúj podcast szériához is, amely Versus címmel indult a napokban ismert hazai véleményvezérek közreműködésével.

[1] Forrás: DKT eGemius, napi átlagos egyedi látogató (daily average RU), 2022. január

 

7