mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

GLAMOUR-napok 2022: nulladik és plusz egy nappal jön a Shoppingünnep

Újra itt az ország első számú shoppingmaratonja

2022. október 4.

Több mint 400 kedvezményes kupon, 310 márka, 20-50%-os kedvezmények országszerte több mint 4000 résztvevő üzletben és megújult GLAMOUR Univerzum app. Ezt kínálja a nagykorúvá érett GLAMOUR magazin 34. shoppingmaratonja október 6-9. között.

Nulladik és plusz egy nappal, a Z-generáció képviseletében Schobert Larával a kuponfüzet címlapján tér vissza az ország első számú shoppingünnepe, az Effie-díjas GLAMOUR-napok, amely évről évre bizonyítja: továbbra is megkerülhetetlen kereskedelmi esemény a kuponprogram.

450 ezer terjesztett print és digitális kuponfüzet; több mint 100 ezer offline és 28 ezer appon keresztül értékesített GLAMOUR magazin; 100 ezer új alkalmazásletöltés a GLAMOUR Univerzum alkalmazásnál és 130 millió forintos teljes médiaérték. Ezeknek az eredményeknek örülhettünk hirdető partnereinkkel közösen 2022 tavaszán, idén ősszel pedig még magasabbra tesszük a lécet.

Október 5-én, szerdán a Rossmann és az Emag 0. napos kínálata várja a shoppingolás szerelmeseit több mint 180 kuponnal, a későn ébredőkről pedig ráadás nappal gondoskodik a GLAMOUR október 10-én.

Az idén 18. születésnapját ünneplő glossy magazin újdonságokkal is készült az őszi GLAMOUR-napokra: a vásárlók a Rossmann támogatásával díjazhatják a kuponnapokon résztvevő eladók kitartó munkáját, ezzel javítva a hazai vásárlási kultúrát, a GLAMOUR-csillaggal ellátott kuponokkal pedig akár vásárlásuk teljes összegét is visszanyerhetik.

Az őszi Shoppingünnepre a GLAMOUR Univerzum alkalmazás is megújult. A további extrák – többek között kuponmegosztási lehetőség és a belső saját böngésző – mellett egy előfizetési akcióval is kedveskedik a felhasználóknak a magazin. A regisztrálók 1 hónap áráért most negyedéves előfizetésre tehetnek szert.

7