mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Hosszú fehér szakáll, sportos alkat, hatalmas szív

A Blikk 1,5 millió forinttal támogatta a Bátor Tábor Alapítvány munkáját a 6. Blikk Mikulásfutás alkalmával

December 8-án több mint 2500 Mikulás-jelmezbe öltözött futó vette birtokba Budapest utcáit a 6. Blikk Mikulásfutás alkalmával. A vezető hazai napilap nem csak a népszerű sportesemény új névadó szponzoraként vett részt az idei Mikulásfutáson, de két jótékonysági akcióval is készült a nem mindennapi futóversenyre: A Blikk 1,5 millió forinttal támogatta a Bátor Tábor Alapítvány munkáját, valamint a szervezőkkel közösen közel 1200 csomagnyi adományt gyűjtött az ÁGOTA® Alapítvány részére.

December 8-án immáron hatodik alkalommal lepték el száguldó Mikulások Budapest belvárosát. A különleges sporteseményt az idei évben is kitörő lelkesedés fogadta, hiszen összesen 2562 Mikulás-jelmezbe öltözött futó állt rajtvonalhoz. A Fővám térről induló futóverseny résztvevői idén is több táv közül választhattak: A 700 méteres futam elsősorban a kisgyermekes családok számára volt ideális, a 2,3 kilométeres futammal pedig a komolyabb kihívások szerelmeseinek kedveztek a szervezők. A célba érkező futókat nem csupán egy jól megérdemelt frissítő, hanem egy exkluzív, számos meglepetést rejtő Blikk ajándékcsomag is várta.

A résztvevők az idei évben két jótékonysági akció sikeréhez is hozzájárulhattak.

A Blikk minden nevezés után 500 forinttal támogatta a Bátor Tábor Alapítvány munkáját, amely súlyosan beteg gyermekeknek és családjuknak nyújt sorsfordító élményeket és erőt a gyógyuláshoz. A sikeres jótékonysági akció eredményeként a vezető hazai napilap üzleti partnereivel közösen összesen 1,5 millió forintot gyűjtött az alapítvány javára.

A futók emellett a nehéz sorsú gyermekeket felkaroló ÁGOTA® Alapítványt is segíthették. A 6. Blikk Mikulásfutás szervezői a startvonal mellett, a Budapesti Corvinus Egyetem aulájában kihelyezett óriás puttonyba vártak minden olyan játékot, könyvet, iskolaszert, amelyet a résztvevők az alapítvány részére ajánlottak fel. A rendezvény alatt a szervezők a Blikk támogatásával több mint 1200 adományt gyűjtöttek, amelyek állami gondozott és hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyát teszik szebbé.

7