mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Év végi TOP5 a GLAMOUR-nál

Izgalmas programokkal és rekord eredményekkel zárja az évet a márka

TOP 1: Rekordokkal zárult az októberi GLAMOUR-napok és hamarosan itt a folytatás: a GLAMOUR-napok X-Mas Week

Több mint 500 kuponnal, 335 résztvevő márkával és rekord oldalszámú kuponfüzettel pörgettük fel a kiskereskedelmi forgalmat az őszi GLAMOUR-napokon, 2023. október 12-15-e között, amelyet immár három “nulladik nap” előzött meg az eMAG és a Rossmann jóvoltából.

A GLAMOUR-napok évről évre egyre erősebb az online térben is: a kuponok 80%-a online is beváltható, a GLAMOUR Univerzum applikáció – amely már közel 400 ezer okoseszközön fut és több tízezer aktív előfizetővel bír – pedig az exkluzív glossy tartalmak mellett a GLAMOUR-napok digitális kuponfüzetét is kínálja a fogyasztóknak. 2023. októberi esemény kapcsán közel 400.000 kuponfüzetet terjesztettünk, ebből 100.000 példányt már digitális formában vettek igénybe a vásárlók. A GLAMOUR Univerzum alkalmazásban több mint 330.000 kuponbeváltást regisztráltunk, ez vásárlóként átlagosan 12,5 kuponbeváltást jelent.

Save the date!

A hagyományos őszi és a tavaszi alkalmak mellett már nyáron és télen is tartunk GLAMOUR-napokat, évi 4 alkalmat kínálva így a kedvezményes vásárlásra. Következő shopping ünnepünk, a GLAMOUR-napok X-Mas Week 2023. december 7-11. között jelentkezik!

Készülj velünk, ekkor lesznek a jövő évi GLAMOUR-napok!

2024. április 11-14.

2024. július 11-14.

2024. október 10-13.

2024. december 5-8.

TOP 2: Ön is imádja házi kedvencét? Mi is, és az olvasóink is! A GLAMOUR Mancs Party-n találkoztunk velük

Egy 2022-es országos reprezentatív kutatás szerint magyar háztartások 71 százalékában él valamilyen kisállat, a családok közel fele tart kutyát, és további 10 százalékuk tervezi, hogy a közeljövőben kisállatot fogad be. Idén ősszel egy dedikált aloldallal, rajta számos hasznos olvasnivalóval és szakértők tollából származó tanácsokkal hozzájuk is szól a glamour.hu! A magazin online kutya- és cica szépségversenyt is hirdetett, amelyre nem kevesebb, mint 900 nevezés érkezett! Az ünnepélyes eredményhirdetésre november 11-én szombaton került sor az első GLAMOUR Mancsparty-n: egy igazi kutyás-macskás találkozón az állatbarát ETELE Plazában, ahol a gazdikat és kedvenceiket kisállat-szakértők, sok-sok játék, nyeremény, jutalomfalat és profi fotózás és ügyességi verseny várta.

Jövőre újra jön a Mancsparty! Köszönjük az együttműködést fő támogatónknak, a Purinának, valamint kiemelt támogatónknak, a Frontpro-nak! A helyszínért köszönet illeti az ETELE Plazát.

TOP 3: Beautyfesztivál – Az első és eredeti, 2018 óta

Mindent a szépségápolásról és a legújabb trendekről exkluzív környezetben, értékes én-időt és dedikált figyelmet szentelve minden vendégnek – ezt kínálja immár hatodik éve a GLAMOUR Beautyfesztivál. 2023. december 2-3.-án egészen különleges helyszínen, az Andrássy út egyik ékkövének számító Q Contemporary kiállítótérben találkozunk ismét, ahol szebbnél szebb standokon a legnagyobb márkák szakértői és meglepetései várják a szépségápolás, a dekorkozmetikumok és a frizuratrendek szerelmeseit. Természetesen nem maradhat el a közönségkedvenc goodie bag sem: a több mint ötvenezer forint értékű, beauty kincsekkel teli termékcsomag, amelyet a jegyár tartalmaz. A rendezvény előzetesen, online vásárolt belépőjeggyel látogatható.

TOP 5: Ne hagyd, hogy bántsanak! #glamourantibullyingsummit

Nemcsak az iskolás gyerekek „népbetegsége”, de minden korosztályt érintő probléma a lelki bántalmazás megélése, amely mély lenyomatokat hagy maga után a lelken, s amelynek egy újabb bugyrát nyitotta meg a digitális életmód. Ez a kihívást járja körül a GLAMOUR Antibullying Summit november 28-án 18-19 óra között egy ingyenes, regisztrációhoz kötött eseményen az ETELE Plaza mozijában, amelyen gyermekpszichológus szakértők és influenszerek igyekeznek segítséget nyújtani a téma iránt érdeklődők számára.

TOP 5: Októberben a leglátogatottabb online glossy magazin a glamour.hu volt

A glamour.hu évek óta stabilan őrzi dobogós helyét a hazai női glossy weboldalak látogatottsági ranglistáján, de az elmúlt hónapokban megfigyelhető folyamatos erősödés után 2023 ősze még kiemelkedőbb eredményeket hozott az oldalnak: szeptemberben a glamour.hu saját médiaszegmense vezető pozícióba lépett elő a havi látogatószámot és az oldalletöltések számát figyelembe véve, októberben pedig egy újabb indikátor, a napi átlagos látogatószám szerint is a glamour.hu-é lett az első helyezés. Köszönjük olvasóinknak!

(Forrás: eGemius, 2023. október, daily average RU, monthly average RU, total monthly PV)

7