mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

EURO 2024 labdarúgó Európa-bajnokság

A magyar csapat játékát kiemelt figyelem kíséri majd a Sportal.hu-n is!

Elkészítettük márkájának az eddigi legjobb ajánlatunkat!

2022-ben csatlakozott a hazai sportmédia szereplőihez portfóliónk legfiatalabb, feltörekvő játékosa, a Sportal.hu, amely a hazai sportrajongókat látja el azonnali sporteredményekkel, videókkal, kommentárokkal, elemzésekkel, interjúkkal és statisztikákkal. Az indulása óta eltelt időszakban a Sportal.hu az egyik leglátogatottabb platformmá vált a magyar sportmédiában!

A Sportal.hu most gőzerővel készül a nyári labdarúgó-Európa-bajnokságra és a párizsi olimpiára, online és social médiás csatornáin pedig kimagasló látogatottságra számít.

A sportrajongók már tudják, hogy a Sportal szerkesztősége nem csupán ott lesz a meccseken, de azonnal közli az eredményeket és mindenről tudósít majd, ami a szurkolókat igazán érdekli. Megszólaltatja a legérdekesebb szereplőket és a drukkerekről sem feledkezik meg. Együtt szurkolunk majd a lelátón!

Válasszon egyedi támogatói csomagjaink közül!

sportal.hu digitális megoldásaival prémium médiakörnyezetben érhető el a sport iránt affinis széles célközönség. Csatlakozzon hozzánk, mi már elkészítettük márkájának a legjobb hirdetői ajánlatunkat! Forduljon hozzánk a sales@ringier.hu címen!

7