mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Erős évkezdés digitális portfóliónknál

+21%-os növekedés a napi egyedi látogatók átlagos számában

2023. február 06.

21 százalékkal nőtt digitális portfóliónk átlagos napi egyedi látogatóinak száma januárban. Ezzel a Ringier Hungary könyvelhette el a legnagyobb bővülést, megelőzve a fő versenytársakat: az AtMediát, az Indamediát, a Mediaworks-öt és a Central Médiacsoportot.

Az egészségkalauz.hu és a sportal.hu 25-25 százalékkal, a glamour.hu 10, a kiskegyed.hu pedig 6 százalékkal erősödött az előző hónaphoz képest.

Januárban piacvezető a blikk.hu

Megelőzve a 24.hu-t, az Origót és az Indexet, 3,8 milliós havi eléréssel és naponta átlagosan 962 ezer egyedi látogatóval piacvezető helyen zárta az első hónapot a blikk.hu.

Az online glossy szegmens élén a glamour.hu

1,7 milliós total havi eléréssel 7 hónapja őrzi piacvezető pozícióját a glamour.hu a hazai glossy szegmensben. Januárjában már a napi átlagos egyedi látogatószámot tekintve is a dobogó legfelső fokára lépett elő, 130 ezer RU-s teljesítményével megelőzve a joy.hu-t. A glamour.hu cikkei az év első hónapjában 30%-kal több 18-49 év közötti női olvasót értek el, mint 2022 decemberében.

1,1 millió egyedi felhasználó a sportal.hu-n

Több mint 1,1 millió egyedi felhasználójával havi elérésben dobogós helyen, a sport szegmens TOP3 helyezettje között végzett januárban a sportal.hu.

TOP3-ban a kiskegyed.hu

Az október óta tartó stabil növekedést követően 2023 elejére a kiskegyed.hu nemcsak napi, de havi egyedi látogatószámban is megelőzte a life.hu-t, ezzel biztosítva harmadik helyét a női online szegmens élmezőnyében. A kiskegyed.hu-t naponta átlagosan 271 ezer, míg havonta 2,3 millió felhasználó olvassa.

Nagyot bővült és második helyen áll az egészségkalauz.hu

Az egészség tematikájú oldalak között második helyen teljesítő egészségkalauz.hu negyedével növelte a napi egyedi látogatók átlagos számát, így mindössze 27 ezer RU választotta el az első helyezett házipatika.hu-tól.

Teljes havi elérésben szegmenselső a noizz.hu

noizz.hu teljes havi elérése tovább növekedett januárban, így változatlanul őrzi piacvezető pozícióját a konkurens player.hu és ign.hu előtt.

7