mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Élethelyzetre szabott egészségügyi tartalom, gyorsan, egyszerűen: megújult az EgészségKalauz.hu

Az egészségügyi portál új rovatstruktúrája a betegéletúthoz igazodva nyújt naprakész információkat

Felhasználói visszajelzések és böngészési szokások inspirálta külső-belső megújuláson esett át az EgészségKalauz.hu. A hazai egészségügyi szájtok élbolyát erősítő portál nemcsak új, modern logót kapott, de rovatstruktúrája is felfrissült.

Orvos előtt, vizsgálat közben, diagnózis után – A betegéletút legfontosabb állomásai ihlették az oldal új felépítését

A valós kórlefolyáshoz igazodó tartalmi felépítés az első tünetek felismerését, beazonosítását segítő információktól kezdve az egyes orvosi vizsgálatokkal kapcsolatos tudnivalókon át egészen a pontos diagnózis felállítását követő tanácsadásig végigköveti a betegéletutat.

A felhasználók az újratervezett főoldal ún. Patient Timeline (betegidővonal) ihlette navigációs sávjának legördülő menürendszeréből választhatják ki az élethelyzetüknek leginkább megfelelő tartalmakat, legyen szó betegbiztosítással, otthonápolással kapcsolatos cikkekről, vagy egyes betegségek diagnosztizálását elősegítő, saját fejlesztésű kalkulátorokról, valamint tünet-, patika- és gyógyszerkeresőről.

 

7