mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Egyszerű és nagyszerű – és több, mint másfél milliós elérést biztosít a Blikk kaparós nyereményjátéka

Portfólió szinten mintegy 1 500 000 olvasót ér el a Ringier Axel Springer nyereményjátéka és annak mindenkori szponzora

Évek óta töretlen sikerrel zajlik a piacvezető országos napilap, a Blikk nyereményjátéka, amely évente négy alkalommal, ciklusonként 4-6 héten át, napról napra azonnali nyereményt ígér az olvasóknak. A játék könnyen és gyorsan hozzáférhető jutalmat tartogat: a kaparós matricák banki utalványt vagy tárgynyereményt rejtenek, amelyek kézhezvételéért már csak minimális erőfeszítést kell tennie a nyertesnek, hiszen sem online regisztrációt, sem más összetett vagy hosszadalmas aktivitást nem igényel részéről.

A recept tehát egyszerű és nagyszerű, ráadásul évek óta honos és várva-várt a Blikk olvasók körében.

De mit nyújt a játék az együttműködő üzleti partnereknek?

  • Alkalmanként legalább 28 napon keresztül márkamegjelenést biztosít a piacvezető napilap címlapján, valamint a belső felületen fél oldalon.
  • Napi közel 750.000 fős elérést ad a Blikken keresztül, amelyet további reklámfelületekkel támogatnak a Ringier Axel Springer portfóliójához tartozó print és online termékek, mint a Kiskegyed, a piacvezető műsorújságok, rejtvénylapok, valamint az olyan időszakos kiadványok, mint a Kiskegyed Konyhája.
  • A mindenkori nyereményjáték változatlan formában szerepel a Blikk Nők hetilapban is. A Blikk Nők jelenleg azon kevés hazai női magazin egyike, amely a zsugorodó print lappiacon 2017-ben bővülést ért el az értékesített példányszámok tekintetében, 2016-hoz viszonyítva.[1]
  • Minden nyereményjátékot minimum 4 hetes országos reklámkampány kísér közterületi, rádiós és közösségi járműfelületeken, valamint a Lapker Zrt. árushelyi felületein.

Az elmúlt évek legsikeresebb nyereményjátékai olyan ajándékokkal vonzották a Blikk olvasóit, amelyek könnyen és praktikusan felhasználhatóak a mindennapokban: a legkelendőbbek a ruházati termékek és cipők, a műszaki áruk, a lakásfelújítással kapcsolatos ajándékok és kedvezmények, valamint a háztartási eszközök és élelmiszerre váltható utalványok.

A Blikk történetének legkedveltebb játéka volt többek között a Legyen malaca a Blikk-kel!, a húsvéti ajándékkosár akció, a Blikk Advent akció, és a Pont ez kell! nyereményjáték. A napilap legfrissebb, jelenleg is futó játéka, a Nagy Dobás!, 2018. február közepi indulása óta már közel ötven olvasót örvendeztetett meg értékes nyereményeivel.

[1] Forrás: Matesz gyorsjelentés, 2017 éves átlagos értékesítés 2016-os évhez viszonyítva.

7