mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Egy newsroom mindennapjait mutatja be a Blikk.hu új kampánya

Az online kampányt a Republic Group készítette

A Blikk.hu szerkesztőségi életébe enged betekintést a márka új online kampánya, amely GDN és social média felületeken fut a következő hetekben. A Blikk.hu újrapozícionálását változatos képanyaggal támogatják az online kreatívok, amelyek a Ringier és a Republic Group együttműködésében készültek.

“A Blikk.hu márka újragondolása tavaly vette kezdetét, a jelenlegi kampány célja pedig az, hogy felhívja a figyelmet az eddig elért eredményekre: a Blikk.hu tartalmi változására és erősödésére, illetve arra, hogy hírelsőségben, illetve a híranyagok közérthető átadása szempontjából is az élen jár” – mondta Kiss Eleonóra, a Blikk üzletágvezetője.

A kreatív koncepció megalkotása során fontos volt, hogy olvasó ne stock képekkel találkozzon a kreatív anyagokon, hanem valódi helyzetekkel és a Blikknél dolgozó kollégákkal. Emellett kiemelt célkitűzés volt az üzenet eljuttatása minél több fogyasztóhoz, ezért a Republic munkatársai jól targetált online kampányt hívtak életre.

A Republic Group és a Blikk 2021. januárja óta működik együtt, az ügynökség az első megbízást tenderen nyerte el. Azóta a teljes marketing kommunikációt a Republic Group látja el, mind a print, mind az online médium esetében.

7