mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Egy hullámhosszon: új podcastsorozat indult a noizz.hu-n

Az új formátum olyan sikeres fiatalokat mutat be, akik túl érdekesek ahhoz, hogy ne ismerjék őket még többen

Podcastsorozattal erősíti tartalomkínálatát a Noizz. A millenniumi generációhoz szóló online magazin új formátuma hétről hétre olyan, a szakmájukban kiemelkedő, alkotóerejük teljében lévő fiatal egyéniségeket mutat be, akiknek nincs bérelt helyük a címlapokon, ritkán fordulnak meg a hazai mainstream médiában, mégis: túl érdekesek ahhoz, hogy ne ismerje a nevüket egy ország.

Startupperek, sportolók, színészek, zenészek. Húszas, harmincas fiatalok, akik méltán sikeresek, már sokat letettek az asztalra, de mégsem „róluk szólnak a hírek, és nem velük van tele a sajtó.” Ők a noizz.hu július elején indult podcastjának főszereplői.

Hartung Attila filmrendező; Szabó Benedek, a Galaxisok magyar könnyűzenei együttes frontembere és Végh Dóri, az egyik legismertebb magyar vegán vlogger. Három különböző karakter, akikben sok a közös pont. Mindhárman maradandót alkottak a saját területükön, mégis kevéssé ismertek a széles közönség előtt, és mind ott vannak a noizz.hu új podcastja, az Egy hullámhosszon első vendégei között.

Egy hullámhosszon – ez nem csak az új formátum neve, de a sorozat tartalmi koncepciója is. A csütörtökönként jelentkező portré jellegű beszélgetésekben a szerkesztők egy-egy meghívott vendég sikereire, és az eredmények mögött álló emberre hangolódnak, akit önreflexióra késztetnek. Szó lesz életútról, karrierről és generációs különbségekről is.

„Az átlagos tartalomfogyasztónak többnyire idegen, de szakmai körökben elismert karaktereket hangosítunk ki – a szó szoros értelmében – és emelünk be a köztudatba, hiszen ők kivétel nélkül túl érdekesek ahhoz, hogy rejtve maradjanak a nagyközönség előtt. Úgy gondolom, hiánypótló podcast-adás a miénk, egyúttal rétegműsor is: olyan vendégeket hívunk meg, akik többnyire csak nagyritkán fordulnak meg a hazai mainstream médiában” – mondta el a podcast küldetéséről Kovács Levente, a noizz.hu főszerkesztője.

A podcast-sorozat első adásában László Panna, a FOMO – Megosztod, és uralkodsz magyar coming-of-age dráma női főszereplője egyebek mellett elmesélte, hogyan élte meg diákként a Színház- és Filmművészeti Egyetem modellváltását, és azt is elárulta, szerinte mennyire nehéz nőként érvényesülni a jobbára férfiközpontú magyar színésztársadalomban.

Az Egy hullámhosszon e heti (július 8. csütörtöki) vendége Márton Dániel, az évtized egyik legjobb rövidfilmjének tartott Rossz színész rendezője, a Ricsárdgír zenekar frontembere lesz.

Az Egy hullámhosszon a noizz.hu mellett az összes ismert podcast platform, így a Spotify, az Apple Podcasts és a Google Podcasts kínálatában is elérhető.

7