mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Egy felelősen kreatív nagyköveti küldetés

Álommunka az újrakezdéshez a GLAMOUR-tól

A poszt-koronavírus és a social distancing világrend beköszöntével a vezető hazai glossy magazin 5 hónapos álommunkával kínál valódi újrakezdési lehetőséget: A GLAMOUR Nagykövet program idén is várja feltörekvő közösségi véleményvezérek jelentkezését, akik a magazin szellemiségét közvetítve, kreativitásukkal a megváltozott hétköznapokból is kihozzák a maximumot. Aktívan jelen vannak a közösségi médiában, és ha az élet úgy hozza, megmutatják, hogy számukra a négy fal nem korlát, hanem a digitális világ határtalan lehetősége. A GLAMOUR immáron 5. alkalommal keresi a magazin márkanagykövetét, aki négy inspiráló elődje hagyományát folytatva közel fél éven keresztül erősítheti a GLAMOUR szerkesztőségét!

A pályázóknak nincs más teendőjük, mint egy kétperces fantáziadús YouTube videóban meggyőzni alkalmasságukról a GLAMOUR csapatát, és egy jól megkomponált képpel bizonyítani, hogy megvan bennük a keresett glossy-faktor. A GLAMOUR leendő nagykövete amellett, hogy havonta 200.000 forint költőpénzzel gazdálkodhat és első kézből tesztelhet különleges beauty termékeket és exkluzív kezeléseket, olyan népszerű eseményeken képviselheti a magazint, mint az év egyik meghatározó díjátadójának számító Women of The Year gála.

Milyen nagyköveti teendők elé néz a magazin dedikált influencere? Részesévé válhat a GLAMOUR világának, és a szerkesztőség aktív tagjaként 5 hónapon keresztül közvetítheti a magazin értékeit és a divatvilág aktuális trendjeit a glossy lap több tízezer követővel rendelkező pezsgő közösségi média felületein.

A járványhelyzet megmutatta, hogy 2020 a digitális megoldások aranykora, a véleményvezérek szerepe pedig egyre markánsabbá válik a közösségi médiában.

S mit nyújt hirdető partnereink számára a GLAMOUR Nagykövet program?

Irányított tartalmat biztosít dedikált online felületeken, exkluzív lehetőséget biztosít termék-elhelyezéshez, a magazin márkanagykövete pedig intenzíven bevonható a partnerekkel való együttműködésbe a kampány ideje alatt és azt követően is.

További infó: http://nagykovet.glamour.hu/

7