mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Egy év alatt megháromszorozta eredményeit a GLAMOUR-napok Summer Week 

Jó döntést hozott, aki csatlakozott a júliusi shoppingünnephez

2023. augusztus 09.

Tavalyhoz képest háromszor több kuponmegnyitást és -beváltást realizáltunk a nyári shoppingünnep digitális kuponfüzetét is kínáló GLAMOUR Univerzum applikációban, azaz a GLAMOUR-napok Summer Week egy év alatt megháromszorozta korábbi eredményeit!

Az alkalmazásindítások és az egy kuponra jutó beváltások átlagos száma is jelentősen növekedett, előbbi 184, utóbbi 129 százalékkal múlta felül a 2022-es értékeket. 

A GLAMOUR Hungary kínálatának teljes spektrumát lefedő GLAMOUR Univerzum app már közel 400 ezer okoskészüléken fut és több tízezer aktív előfizetővel rendelkezik.

A GLAMOUR-napok élmény egész évben, a hagyományos őszi és a tavaszi alkalmak mellett nyáron és télen is elkíséri a hirdetőket és a fogyasztókat, összesen 4 alkalmat kínálva a kedvezményes vásárlásra. 

Még nem késő csatlakozni az októberi GLAMOUR-napokhoz, amely komoly marketing boostot – elérést, vásárlóerőt, növekvő eladásokat és ismertséget – garantál minden résztvevő hirdető partnernek.

7