mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Diktátorok titkai

A Bookazine Bestseller legújabb gyűjteménye lerántja a leplet a diktátorok életének részleteiről, és választ ad minden kérdésre

A múlt és a jelen diktátorainak mindennapjai elevenednek meg a Bookazine Bestseller legújabb számában.

A sorban negyedikként megjelent Bookazine a XX-XXI. század meghatározó diktátorainak életébe enged betekintést. Az önkényuralmi rendszerek működését, és azok főszereplőit bemutató kiadvány a történelmi tényeken kívül izgalmas, a történelemórákon figyelmen kívül hagyott kulisszatitkokba is beavatja az olvasókat.

Évente hány ezer dollárt költ Kim Dzsongun észak-koreai diktátor konyakra, kihez írt szerelmes ódát Sztálin és melyik véreskezű elnyomóval keveredett konfliktusba Adolf Hitler? A Bookazine Bestseller legújabb gyűjteménye lerántja a leplet a diktátorok életének részleteiről, és választ ad minden kérdésre. Kiderül továbbá, hogy milyennek látták diákként tanárai a fasizmus atyját, Benito Mussolinit, valamint, hogy milyen módszerrel próbálta likvidálni a CIA Fidel Castro kubai diktátort.

További izgalmas történetek derülnek ki a Bookazine Bestseller Diktátorok számából, amely még elérhető az újságárusoknál.

7