mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Cselekedj most

A klímaváltozás hatásai évről évre erősebben befolyásolják mindennapjainkat. Bár a folyamatot saját bőrünkön tapasztaljuk, hajlamosak vagyunk elfogadni, életünk részének tekinteni. De észre kell vennünk: tőlünk függ, hogy közös otthonunk, a Föld jelzései múlandó rosszullétről, vagy a jövőben állandósuló panaszokról tanúskodnak. Nincs idő a mérlegelésre. Cselekednünk kell, ha változtatni akarunk!

És mi cselekszünk is: minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy működésünkkel elősegítsük a 2030-ra kitűzött globális klímacélok elérését. Tájékoztatunk, edukálunk, érzékenyítünk. Mert úgy hisszük, a média ereje felelősséggel jár.

Ezért azon dolgozunk, hogy milliós elérésű kiadványainkban és médiamárkáink online felületein a fenntartható fejlődés kihívásait lefordítsuk a hétköznapok nyelvére és olyan praktikus, közérthető tanácsokkal lássuk el az olvasóinkat és követőinket, amelyeket bárki be tud építeni a mindennapjaiba. Mi így segítjük elő a tudatosabb döntéseket, egy élhetőbb bolygóért – Az Instagramon is!

Green is the new black!

De nemcsak kiadói tevékenységünk során szentelünk kiemelt figyelmet a fenntarthatóságnak: lépésről lépésre vállalatunk, a Ringier Hungary Kft. működését is karbonsemlegessé kívánjuk tenni. Ennek érdekében amellett, hogy a nyomtatáshoz felhasznált összes papír alapanyagot felelős erdőgazdaságokból szerezzük be, a GEO és a GLAMOUR magazinok hagyományos csomagolását is új generációs, teljesen lebomló megoldásra cseréltük. Célul tűztük ki továbbá, hogy felmérjük működésünk ökológiai lábnyomát, amely alapján elkészül a kiadó hosszú távú fenntarthatósági stratégiája.

Érjünk el változást #együtt!

Fogjunk össze, hiszen egy a célunk: egy fenntartható, zöld jövő, amibe érdemes fektetni, mert a fenntarthatóság nemcsak közös felelősségünk, de az előttünk álló évtizedek üzleti működésének az alapja is egyben.

Hirdető partnereinket ezért arra buzdítjuk, hogy álljanak velünk együtt a fenntarthatóság oldalára – Juttassuk célba üzeneteinket együtt és érjünk el változást közösen, nyomtatott kiadványaink, online felületeink és pezsgő közösségi csatornáink milliós elérésére támaszkodva.