mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Beauty márkák, amelyek elbűvölték az olvasókat

Glamour Glammies

A Glammies szavazást és díjátadó gálát, a szépségmárkák legglamúrosabb eseményét idén harmadik alkalommal rendezte meg a GLAMOUR magazin. A megmérettetésben résztvevő beauty termékekre a magazin olvasói szavaztak: ebben az évben már 34 kategóriában összesen 188 termékre érkezett rekordmennyiségű, 58.000 vásárlói voks. A Glammies elegáns díjátadója helyszínéül ezúttal a Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel szolgált, amely […]

A Glammies szavazást és díjátadó gálát, a szépségmárkák legglamúrosabb eseményét idén harmadik alkalommal rendezte meg a GLAMOUR magazin. A megmérettetésben résztvevő beauty termékekre a magazin olvasói szavaztak: ebben az évben már 34 kategóriában összesen 188 termékre érkezett rekordmennyiségű, 58.000 vásárlói voks.
A Glammies elegáns díjátadója helyszínéül ezúttal a Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel szolgált, amely a francia konyhaművészet ihlette fogásokkal örvendeztette meg a GLAMOUR vendégeit.
Az ünnepi vacsora csúcspontja egy olyan különleges desszert volt, amely mindenkit lenyűgözött: a prémium étcsokoládéból, macaronokból, epervelőből és marcipánból készült, névre szóló sminkpaletta ízét és csodálatos látványát sokáig nem feledjük!
Nézd meg a videót!

ÚJDONSÁG!

Várjuk együttműködő partnereink jelentkezését a GLAMOUR magazin vadonatúj, idén ősszel debütáló rendezvényére, a GLAMOUR Beauty Fesztiválra! Az interaktív szakmai kiállításra még foglalhatók standhelyek.

Ismét nagykövetet választott a GLAMOUR

Dombai Laura, a stílusmagazin új nagykövete képviseli a hazai közösségi és képmegosztó oldalakon a GLAMOUR-t az idei év hátralévő részében. Öt hónapos mandátumát augusztus 1-jétől tölti be a fiatal lány, aki maga is a divatiparban működteti saját vállalkozását. Dinamizmusa, barátságos személyisége és közvetlen stílusa a magazin igazi arcává teszi Laurát.

Kövesd a GLAMOUR nagykövetet közösségi oldalainkon!

https://www.instagram.com/glamournagykovet/

https://www.facebook.com/glamournagykovet/

7