mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Az okkultizmus története a legújabb Bookazine Bestsellerben

Az Okkult története című kötet az újkortól a 20. századig göngyölíti fel a paranormális jelenségek mögött álló rejtélyeket.

A misztikus 11-es szám övezi Az Okkult története című kötet megjelenését, amely pontosan két évvel a Ringier Axel Springer Magyarország első bookazine-jának piaci bevezetését követően került a magazinárusok polcaira.

Kezdetei mélyen visszanyúlnak a múltba, eredetét homály fedi: az okkultizmus történetének nyomába ered a Bookazine Bestseller sorozat legújabb, 11. kiadványa, amely az év legspirituálisabb napjaként számontartott november 11-én jelent meg országszerte a magazinárusok polcain. Az Okkult története című kötet az újkortól kezdve egészen a 20. századig göngyölíti fel a paranormális, meghatározhatatlan jelenségek mögött álló rejtélyeket, és nem csak a misztikus, nem evilági eseményeket dolgozza fel, de olyan híres okkultistákat is megismertet az olvasókkal, mint I. Erzsébet brit uralkodó udvari mágusa, John Dee, a próféta Nostradamus vagy Aleister Crowley, akit a korabeli sajtó „a világ leggonoszabb emberének” bélyegzett.

A képekkel gazdagon illusztrált Bookazine Bestseller sorozat új tagja tökéletes kalauzként szolgálhat mind az okkult iránt érdeklődő, mind a témát kétkedéssel fogadó olvasók számára, akik közérthető formában, olvasmányos tartalmakon keresztül áshatnak a kötet lapjai között megbújó titkok mélyére, és választ kaphatnak olyan kérdésekre, mint hogy milyen rúnák, csillagjegyek és rituálék álltak a Harmadik Birodalom felemelkedésének és bukásának hátterében, vagy hogy milyen hatással volt az „őrült szerzetes”, Raszputyin sötét ereje az orosz cári családra.

A Ringier Axel Springer Magyarország két évvel ezelőtt, 2018. november 11-én dobta piacra Bookazine Bestseller sorozatának első tagját, 2020 tavaszán pedig Bookazine Plusz néven új taggal bővült kiadónk bookazine palettája. Az ismeretterjesztő könyvek és a magazinok témafeldolgozásának előnyeit ötvöző kötetsorozatunk eddig megjelent kiadványainak példányszáma mára meghaladta a 100 ezret.

7