mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Ahogy ígértük, bepótoljuk: júliusban érkezik az ország legnagyobb bevásárlómaratonja!

A #safeshopping jegyében tér vissza a 15 éves GLAMOUR-napok

Érdemes még várni az igazira, hiszen július 9-15 között 410 kedvezményes kuponnal, 340 közkedvelt márkával, több mint 5000 résztvevő üzlettel és ráadás Beauty nappal tér vissza a járványhelyzet miatt elhalasztott GLAMOUR-napok bevásárlómaraton.

Az ország egyik legjelentősebb kereskedelmi eseményének számító GLAMOUR-napok kuponprogram jelentős kedvezményekkel várja mindazokat, akik a karantén után felfrissítenék gardróbjukat, új kiegészítőkkel dobnák fel a lakást, vagy beszereznék a legújabb elektronikai cikkeket. A shoppingmaraton fáradalmait kipihenni vágyóknak a GLAMOUR Gasztronapok kedvezményes ital- és ételkuponjai kínálnak valódi felfrissülést a nyári melegben.

A social-distancing korában a felhőtlen shopping-élményről a szervezők gondoskodnak: A járvány elleni védekezés lépéseit látványos infografikán bemutató #safeshopping kampány a GLAMOUR-napok alatt arra ösztönzi a résztvevőket, hogy a bevásárlás során is tartsák be a biztonsági előírásokat, és óvják egymás egészségét.

A kuponfüzetet is tartalmazó GLAMOUR magazin június 16-án jelenik meg országszerte a magazinárusok polcain, valamint digitális formában az Android és az IOS rendszerű telefonokra egyaránt letölthető GLAMOUR-napok applikációban is megvásárolható.

 

7