mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

A tavasz legimpozánsabb gálája: ismét átadták a GLAMOUR Women of the Year díjakat

Rekordszámú olvasói szavazat érkezett

A GLAMOUR Women of the Year gálát idén immár 15. alkalommal rendeztük meg. Célja a kezdetektől az, hogy a hazai társadalomban nagyobb teret adjon a nők által elért eredmények láthatóságának, ünnepelje sikereiket.

Az idei rendezvényen, amely exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban kapott otthont, hat kategória győztese vehetett át díjat kimagasló teljesítményéért. A rekordszámú, több, mint háromszázezer olvasói, illetve követői szavazat alapján az év divattervezője Kerényi Virág, az év énekesnője Tóth Vera, az év vállalkozója Ördög Nóra, az év képzőművésze Göncz Dalma, az év színésznője Dobos Evelin, az év közösségimédia-kategória győztese pedig Gelencsér Tímea lett.

Az év hősnője elismerésről hagyományosan a GLAMOUR szerkesztősége dönt, a díjat ezalkalommal a Romaversitas Alapítvány kapta, amelynek férfi tagja is van, így idén rendhagyó módon az elnevezés Az év hőseire módosult. A GLAMOUR elkötelezett támogatója annak, hogy a kisebbségek maguk határozzák meg a számukra megfelelő médiareprezentációt, az alapítvánnyal közös Romaként. podcast ennek egyik zászlóshajó kezdeményezése.

A GLAMOUR szerkesztőség idén is a gála keretei közt leplezte le a GLAMOUR BOOK tavaszi-nyári kiadását, amelyet a résztvevők meg is vásárolhattak, és amelynek bevételét a GLAMOUR a Romaversitas Alapítvány támogatására ajánlotta fel. A legújabb BOOK címlapján Kovács Patrícia színésznő látható, témája pedig ezúttal a tech-korszak.

Az esemény mögé az idei évben is olyan neves világmárkák álltak, mint a főtámogatóként jelenlévő Rossmann, kiemelt támogatóként a C&A és a Perwoll, de látványos standdal várta a több, mint 800 vendéget a Diego, a Carlsberg, a Brand Passion, a Wella, a Jana, a Lavazza, a NYX és az Equal Voice is.

7