mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

Natív videós megjelenési lehetőségek a Kiskegyed.hu-n

TOP2-ben saját szegmensében a magazin

2024.05.08.

Print hetilapunk az egyik legnagyobb példányszámban értékesített női magazin, hetente átlagosan 115.000 eladott példánnyal, míg a Kiskegyed.hu az olvasottsági mutatók alapján az online női lapok élvonalába tartozik.

A szerkesztőség egyik legnagyobb erőssége, hogy könnyen és gyorsan adaptálódik a legújabb trendekhez, olvasóit a tőle megszokott minőségi cikkek mellett ma már szórakoztató és praktikus videós tartalmakkal is kiszolgálja. Mindemellett rendszeresen jelentkeznek ismert bloggerek vendégírásokkal a legkülönbözőbb témákban, mint például gasztronómia, pszichológia vagy ezotéria. Hirdetési megoldásaink között újdonságként szerepel a natív videós tartalom, melyet teljes mértékben a hirdetői igényekre szabunk.

A Kiskegyed a család-orientált nőket, a praktikus gondolkodású háziasszonyokat szólítja meg hasznos, megbízható tanácsokkal, videókkal, képgalériákkal, szórakoztató cikkekkel. A Kiskegyedet az otthon- és egészségközpontú gondolkodásmód jellemzi, az oldalon megszólaló elismert szakértőink a legkülönbözőbb témákban nyújtanak segítséget, az egészségügytől egészen a jogi kérdésekig. Olvasóközönségünk jellemzően a 30 év feletti nők, akik aktív életet élnek és nyitottak az újdonságokra.

7