mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

A királyi esküvők titkait fedi fel a legújabb Bookazine Bestseller

Mesebeli menyegzők a politikai érdekek és hatalmi játszmák árnyékában

Népek sorsát meghatározó románcokról lebbenti fel a fátylat a Bookazine Bestseller sorozat legújabb kiadványa. A Királyi esküvők a történelemben című bookazine-ból IV. Eduárd és a hat feleségéről ismert VIII. Henrik frigyein kívül Károly herceg és Diana tündérmesének tűnő szerelmének tragédiával végződő történetére is fény derül.

Háborúknak véget vető házasságok, szövetségeket megerősítő románcok: A Királyi esküvők a történelemben című Bookazine Bestseller egy olyan korba kalauzolja el az olvasókat, amelyben a szerelem csak másodlagos szerepet játszott, a királyi udvarok falai között bájaikkal hatalomhoz jutó szeretők pedig intrikák, pletykák és cselszövések útján alakították Európa sorsát.

A politikai érdekek és hatalmi játszmák árnyékában köttetett érdekházasságokat és királyi frigyeket bemutató, képekkel gazdagon illusztrált Bookazine Bestseller IV. Eduárd és Elizabeth Woodville egyesülésétől Kasztíliai Izabella és Aragóniai Ferdinánd házasságán keresztül Károly Herceg és Diana szerelmének tragikus történetéig közérthetően, olvasmányos formában vezeti végig az olvasókat a királyi menyegzők titokzatos világán, amelyből a látványos infografikák mellett a legpompásabb menyasszonyi ruhák és esküvői torták sem hiányozhatnak.

A Ringier Axel Springer Magyarország 2018 novemberében dobta piacra Bookazine Bestseller sorozatának első tagját. 2020 tavaszán Bookazine Plusz néven új taggal bővült a kiadó bookazine termékcsaládja, amelynek eddig megjelent kiadványai több mint 100.000 terjesztett példányszámmal büszkélkedhetnek.

7