mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

A HVG Online-tól igazol digitális stratégiai igazgatót a Ringier Axel Springer Magyarország

Kékesi Zsuzsa a HVG Kiadónál közel tíz évig betöltött online divízióvezetői pozícióból igazol a médiavállalathoz

Kékesi Zsuzsa személyében új digitális stratégiai igazgató érkezik a Ringier Axel Springer Magyarországhoz, hogy a kiadó online fejlesztési projektjei élére álljon és erős szakmai támogatásával a RAS digitális termékvonala újabb szintre lépjen. A szakember a médiavállalat meglévő online szakmai csapata élére kerül, és az így kialakuló digitális üzletág a kiadóra jellemző mátrix működési struktúrának megfelelően kölcsönösen együttműködik majd a magazin-, valamint a napilap üzletággal.

Kékesi Zsuzsa, a Ringier Axel Springer Magyarország új digitális stratégiai igazgatója

Kékesi Zsuzsa a HVG Kiadónál közel tíz évig betöltött online divízióvezetői pozícióból igazol a Ringier Axel Springerhez. A HVG-s időszakban számos technológiai és üzleti újításnak – többek között az előfizetéses modellben működő Adózóna, valamint a hvg360 létrehozásának – volt aktív részese. A szakember 2006 óta volt tagja a HVG Online üzletfejlesztési területének, azt megelőzően pedig a Malévnél projekt menedzserként vitt digitális termékfejlesztési feladatokat. Közgazdász diplomáját marketing szakon szerezte..A digitális termékek innovációjában az üzlet és a technológia egyaránt fontosak számára, e két világ hatékony együttműködésében látja a siker kulcsát.

„Nagy örömmel üdvözöljük Zsuzsát a Ringier Axel Springernél. Szakértelmére számítunk azon az úton, amin az elmúlt években már elindultunk, nevezetesen, hogy a termékfejlesztési folyamatainkba minél erősebben beépüljön, sőt, elsődleges helyre kerüljön az online szemléletmód. Ily módon öles lépésekkel haladjunk afelé, hogy a klasszikusan print-domináns portfóliónkat erős digitális médiaszolgáltatásokkal támogassuk meg” – mondta az új digitális stratégiai igazgató érkezése kapcsán Kovács Tibor, a médiavállalat ügyvezető igazgatója.

7