mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

A fenntarthatóság oldalán – A Ringier Axel Springer a 13. Fenntarthatósági Nap médiapartnere

A nyolc héten át tartó online rendezvénysorozat szakértő vendégek tolmácsolásában mutatja be a fenntartható fejlődés legfontosabb aspektusait.

Október 2-án a digitális térben startol el a 13. Fenntarthatósági Nap, amely idén nyolc héten át izgalmas előadásokkal és virtuális tárlatvezetéssel várja a fenntartható fejlődés aktuális kérdései iránt érdeklődő online látogatókat. A formabontó rendezvénysorozat médiapartnereként a Ringier Axel Springer Magyarország print és online termékein keresztül olvasók ezreihez hozza közelebb a környezettudatosság aspektusait, melyek kiemelt hangsúlyt kapnak a GEO magazin októberi számában is.

A Planet Fanatics’ Network csapata idén a Ringier Axel Springer Magyarországgal és a HD Grouppal karöltve egy új formációban valósítja meg a 13. Fenntarthatósági Napot. Szakítva a korábbi évek hagyományával, a szervezők a megszokott egész napos fesztiválkonferencia helyett október 2-a és november 20-a között nyolc egymást követő pénteki napon izgalmas online előadásokkal és virtuális tárlatvezetéssel várják az érdeklődőket, akik szakértők tolmácsolásában ismerkedhetnek meg a fenntartható fejlődés legfontosabb területeivel.

Magyarország egyik vezető médiavállalataként a Ringier Axel Springer Magyarország a rendezvénysorozat médiapartnereként áll a fenntarthatóság oldalára: a kiadó véleményformáló erejét és országos elérését felhasználva elkötelezett abban, hogy print és digitális termékportfóliója felületein egyaránt napirenden tartsa a környezettudatosság témakörét. A fenntarthatóság jegyében a GEO magazin októberi száma a fenntartható fejlődés 3 alappillérét járja körül, és ismeretterjesztő cikkeken keresztül tárja az olvasók elé a sokrétű kérdéskör környezeti, társadalmi és gazdasági aspektusait.

A Fenntarthatósági Nap 2008-as alapítása óta eltelt 12 év alatt közel 300 szakember, művész és ismert közszereplő vett részt a rendezvényen, melynek töretlen népszerűségét jól mutatja, hogy tavaly több mint 11 ezren látogattak el az eseményre. Az idei évben a digitális térbe költöző Fenntarthatósági Nap előadásainak élő közvetítéseibe péntekenként 13:00 órától kapcsolódhatnak be a program iránt érdeklődők a rendezvénysorozat YouTube csatornáján.

7