mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

A BUSINESS INSIDER publikálta az első Global Trends Reportot

A 17 trendet tartalmazó Business Insider Global Trends Report a 2021-23 közötti időszakban várható globális üzleti változásokat veszi számba

A BUSINESS INSIDER Global Trends Report az első átfogó jelentés a nemzetközi üzleti trendekről, amelyek az előttünk álló években meghatározó fontossággal bírnak a vállalatvezetők és a vállalkozók számára. A jelentést a Business Insider világszerte működő helyi szerkesztőségei piacelemzőkkel és vezető nemzetközi vállalatok vezérigazgatóival közösen állították össze.

„A jelentés elkészítéséhez a szerkesztőségeink összefogtak az Insider Intelligence kutatócsoportunkkal, hogy kiválasszák és elemezzék az elkövetkező évek legjelentősebb üzleti trendjeit. A főbb megállapítások mellett a jelentésben globális vállalatok vezetői is megszólalnak, akik a saját iparágukat érintő változások hátterét világítják meg. Emellett külön fejezetek vizsgálják a helyi piacok adottságait a világ országaiban” – foglalta össze Henry Blodget, az Insider Inc. ügyvezető-igazgatója és társalapítója.

A Business Insider öt kontinens 17 országában működő szerkesztőségei középtávon meghatározták a globális üzleti világ előtt álló legfontosabb változásokat. Az azonosított trendeket ezután összevetették és validálták a globális szinten is vezető piackutató vállalat, az Insider Intelligence által kinyert piaci adatokkal, és végül kiegészítették azoknak a vezérigazgatóknak az észrevételeivel, akik 2020 októberében részt vettek a Business Insider Global Trends Festival konferencián, egyúttal a világ legnagyobb cégeit irányítják. A példa nélküli globális együttműködés eredményeként állt össze a 17 trendet tartalmazó Business Insider Global Trends Report, amely a 2021-23 közötti időszakban várható globális üzleti változásokat veszi számba.

A Business Insider Global Trends Reportban szereplő üzleti tendenciák négy csoportba sorolhatók: Társadalmi változások; Fenntarthatóság; Technológia és Szervezetek. A trendek olyan területeket ölelnek fel, amelyek a koronavírus-járvány következtében alapvető változásokon mentek keresztül és gyorsuló növekedés jellemzi őket: ilyen például az online vásárlás, az előfizetés alapú szolgáltatások, a növényi étrend vagy a használt ruhák viszonteladása. A jelentésben jelentős figyelmet fordítottak a telemedicinára és a mesterséges intelligenciára is. A Business Insider Global Trends Report olyan, a vállalatok működését érintő aktuális jelenségeket is bemutat, mint a hibrid munkarend, az irodák megváltozott szerepe, a munkavállalói elégedettség, mint új vállalati elvárás, vagy a sokszínűség és a befogadás növekvő jelentősége.

További részletek: https://trendsfestival.com/globaltrendsreport/

7