mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2 arrow-circle-down

2022-ben 2022 forintért: évindító előfizetői akció a megújult lapot.hu-n

A tudásban és dizájnban is megújult előfizetői honlap egy különleges évindító promócióval ünnepli a fejlesztést

A www.lapot.hu weboldal modernebb, csempés külsőt és funkciófejlesztést is kapott. A megújulást egy évindító promócióval ünnepeli az online előfizetői felület: január 19-e és február 28-a között 2022 forintos áron lehet előfizetni a Ringier Axel Springer Magyarország számos kiadványára, 2, illetve 3 hónapos időszakokra. Az akcióban részt vesz az Auto Bild, a Kiskegyed, a Kiskegyed Konyhája, a Blikk Nők, a Blikk Nők Otthona, a Tvr-hét, a Színes Kéthetes, a TVR Újság és az Ügyes.

A lapot.hu a nemrégiben lezárult fejlesztésnek köszönhetően nemcsak darabonként értékesíthető áruk – például könyvek, új típusú merchandising termékek – megrendelését képes kezelni a klasszikus lapelőfizetések mellett, de az előfizetők mostantól 2-in-1 csomagot kapnak, hiszen a lapot.hu-n hozzáférnek a megrendelt print termékek digitálisan olvasható változatához is.

7